09/06/2018

Jatkosuunnitelmia

Projekti on tullut päätökseen. Helsinki City Runissa en sitä puolikasta sitten kumminkaan juossut, vielä edellisenä päivänä mietin, että osallistuisin. Oli kumminkin niin pitkä flunssa takana ja edellisenä päivänä oikein ”kuulostelin”, että oonko vielä kipeä.

Jatkosuunnitelmana juoksun osalta tälle kesälle ja seuraavalle talvelle on, että pyrin juoksemaan kesän ajan  noin 3-5 lenkkiä viikossa, joista 1 pitkä lenkki ja 1 kovatehoinen vauhtilenkki. Syksyllä ajattelin juosta Vaasassa puolikkaan ja sen ehkä katson jonkun sopivan polkujuoksukilpailun ulkomailla talveksi ja pyydän Jalanjäljelta valmennusta.

 

Viimeviikkoina ollut vähän hiljaista blogissa

Oon kyllä tässä välissä juoksennellut, mutta blogin päivittäminen vähän jäi. YouTubeen tein videon Kunin vaellusreitiltä jossa kävin juoksentelemassa. Kävin ensin n. 3 tunnin lenkillä siellä, kiipeilin kallioilla, juoksentelin mäkiä useampaan kertaan, että sain hyviä kuvakulmia kameraan. Sitten tulin kotiin ja leikkasin+liitin videot koneelle, sitten tein jonkun mokan vissiin editorissa, kun päätin painaa ctrl+z, mutta olikin videokansio editorin päällä. Videot katosi, enkä niitä onnistunut palauttamaan vaikka monia ohjelmia asentelin. Seuraavan viikon sunnuntaina sit juoksin ja kuvasin uudelleen siellä Kunilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *